"Команда Зеленського" заперечила свої зв’язки з лобістами із США саме в той день, коли була зустріч в Білому Домі

03 августа 2019 г., 15:12:00   799   0

Вечеря на $1,900, екскурсія до Білого дому, листи, дзвінки, зустрічі – лобісти Зеленського та «Слуги Народу» відзвітували про виконані роботи у Вашингтоні у квітні - травні 2019. Контракт був офіційно закритий 21-го травня 2019, робота за ним - виконана, послуги – оплачені. Команда Зеленського твердила, що нікого не наймала.


Лобістська компанія Signal Group Consulting, LLC опублікувала звітпро роботу, яку вона виконала на користь Володимира Зеленськогоу Вашингтоні у період між 3 квітня і 21 травня 2019р. Відповідно до документів, поданих у Міністерство Юстиції США, компанія отримала за свої послуги гонорар $60,000 та відшкодування витрат $9,371.80.


Послуги надавалися між першим та другим туром президентських виборів в Україні. Тоді команда Володимира Зеленського категорично заперечувала існування такого контракту.


Как выглядит портрет типичного "слуги народа"


«Голос Америки» звернувся за коментарем до інших учасників цього контракту.


«Фірма не має додаткової інформації», – повідомив виконавчий віце-президент компанії Signal Group Consulting Проктер у відповідь на електронний лист.


Що ж робили лобісти у Вашингтоні для Володимира Зеленського?


У пункті 11 звіту говориться:


Signal Group Consulting, LLC надала послуги від імені іноземного клієнта Володимир Зеленський – Слуга Народу, через Маркуса Коена. Діяльність включала – організацію програми громадських зв’язків та зв’язків з урядом, представлення іноземного клієнта американським медіа, організацію медіа інтерв’ю, зустрічей з представниками мозкових центрів та експертами, надання стратегічних консультацій стосовно медіа США та урядових відносин.


Новая коалиция. Почему "Слуге народа" все равно придется договариваться


Запитання, які ми поставили:


- Чи наймав Володимир Зеленський, прямо чи опосередковано, Signal Group Consulting для PR та організації зустрічей у США делегації з України?
- Хто брав участь у делегації і яка була мета візиту у США?
- Хто оплачував контракт?


Зважаючи на те, що Офіс Президента України декларує свою відкритість, яка «відрізняє їх від старих політичних еліт» ми сподіваємося почути відповіді на ці запитання.


У квітні, коментуючи повідомлення про залучення лобістів у США, «Команда Зеленського» не лише заперечила залучення «лобістських компаній або агентств», але і наголошувала, що на відміну від представників старих політичних сил не веде «підкилимових домовленостей».


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте