Коломойський заявив, що Богдан – один із його головних юристів

06 августа 2019 г., 17:52:00   1351   0

Коломойський заявив, що Богдан – один із його головних юристів

Олігарх Ігор Коломойський заявляє, що знає главу Офісу президента Андрія Богдана близько 15 років, і що останні п’ять років він був одним з його головних юристів.

Про це йдеться у інтерв’ю Ігоря Коломойського РБК-Україна.

"Я його знаю вже років 15, року з 2005-го. Співпрацювали з ним дуже щільно років п’ять останніх. Він і його хлопці надавали мені юридичні послуги".

"Він один з моїх головних юристів останні п’ять років. Разів зо три на тиждень бачилися. Аж до його призначення главою адміністрації. Зараз у нього вже часу, напевно, немає".

Нагадаємо, що Андрій Богдан був юристом олігарха Ігоря Коломойського і радником Володимира Зеленського під час передвиборної кампанії.

У другий день свого президентства, 21 травня, Зеленський призначив Богдана головою Адміністрації президента. Після цього Богдан заявив, що призупиняє свою адвокатську діяльність.

Журналісти та громадські активісти стверджували, що Богдан не може протягом 10 років працювати на держслужбі до жовтня 2024 року. Він потрапляє під обмеження, бо двічі обіймав посаду урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики за часів президентства Віктора Януковича.

Сам Богдан вважає, що він "абсолютно несправедливо" потрапив під закон про люстрацію.

Водночас, у Мін’юсті підтверджують, що новий глава АП був люстрований.

20 червня президент Володимир Зеленський своїм указом розпорядився утворити Офіс президента України шляхом реорганізації та скорочення чисельності працівників Адміністрації президента.

25 червня Зеленський звільнив Богдана з посади глави Адміністрації президента і призначив керівником Офісу президента України.

Раніше Богдан заявляв, що колишній заступник голови Адміністрації президента при Вікторові Януковичу Андрій Портнов – його багаторічний друг, а 80% сьогоднішнього політикуму – його колишні клієнти.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте