Чоловік у боротьбі за спадщину погрожував підірвати родичів за допомогою соку і телефону

07 августа 2019 г., 21:22:00   1293   0

Чоловік у боротьбі за спадщину погрожував підірвати родичів за допомогою соку і телефону

Раніше судимий місцевий житель Переяслав-Хмельницького району надіслав СМС із погрозами, якщо йому не віддадуть 30 тисяч гривень, він здійснить вибух.

Таким чином, зловмисник намагався залякати своїх родичів. 

Про це повідомляє прес-служба поліції. Тероризував рідню вже упродовж двох років. Його тривала боротьба за частину спадщини переросла у ненависть, що могла б обернутися трагедією.

Він погрожував не лише пошкодженням майна, а й навіть вбивством. Більше того, зловмисник виготовив предмет, зовні схожий на «вибуховий пристрій» та такий подарунок  прикріпив на металеві ворота гаража. Небезпечий предмет мав вигляд пакету з-під соку, до якого було примотано телефон із дротами.

Віднайшовши його, перелякані господарі одразу викликали працівників поліції. Вимагача затримали працівники  Переяслав-Хмельницького відділу поліції у порядку ст. 208 КПК України. Він наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Зловмиснику оголошено про підозру за ч.2 ст 189 (Вимагання)  Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте