Ар’єв не певен, що всім російським опозиціонерам можна давати українське громадянство

13 августа 2019 г., 16:45:00   1294   0

Ар’єв не певен, що всім російським опозиціонерам можна давати українське громадянство

У законопроєктах щодо спрощення набуття українського громадянства окремими категоріями росіян має бути передбачена пряма заборона для учасників антиукраїнських політичних рухів.

Таку думку висловив у Facebook обраний до парламенту за списком партії “ЄС” голова Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи народний депутат Володимир Ар’єв.

“Зеленський вирішив спростити надання громадянства України російським опозиціонерам…Ніхто в ОПУ не прорахував відкриття доступу до українського громадянства лімонівцям-«малокримам», які цілком підпадають під визначення російської переслідуваної опозиції і які можуть стати основою для нових вогнищ сепаратистського руху в Україні у разі набуття громадянства. В указі… я запобіжників від інфільтрації російського дестабілізаційного сценарію не знайшов. Перевірка СБУ – не дуже ефективний варіант, а прямої заборони набуття громадянства учасникам антиукраїнських політичних рухів немає”, – зазначив Ар’єв.

Він додав, що у зв’язку з цим треба пильнувати, коли згідно з указом будуть вноситися відповідні законопроєкти до ВР, “аби шпарина не перетворилася на відкриті ворота агресору”.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте