В Україні створять новий телеканал, – журналіст

13 августа 2019 г., 19:27:00   763   0

В Україні створять новий телеканал, – журналіст

В Україні планують створити новий інформаційний телеканал для протидії медіа-ресурсам Віктора Медведчука (“112 Україна”, “NewsOne”, “ZIK”). Про це у своєму каналі в Telegram розповів журналіст “РБК-Україна” Сергій Грішин.

За його словами, колектив нового ЗМІ об’єднає фахівців, які протидіятимуть проросійському дискурсу більшості інформаційних каналів.

Водночас Грішин запевнив, що канал буде орієнтований на мислячого проукраїнського глядача та не використовуватиме риторику “вишивати”. “Незабаром з`явиться новий телеканал. Його поява пов’язана в тому числі з тим, що більшість інформаційних каналів тепер належать рускоміровцям. Новий канал буде з чіткою українською позицією (але без “вишивати”). 

Своє місце там знайдуть багато талановитих журналістів, справжніх експертів, реальних політологів. І це буде не класичний інформаційний канал, в українському розумінні, а тєлік для думаючих людей з критичним мисленням. Буде круто, інфа сотка”, – написав журналіст. Про власника телеканалу та його ключових спонсорів наразі нічого невідомо. Раніше ІНФОРМАТОР писав, що Петро Порошенко відхрестився від телеканалу “Прямий”, який пов’язують з його бізнес-патнером Ігорем Кононенком.

Також виданню стало відомо, що “Прямий” в оточення Порошенка купив Медведчук. Журналіст знайшов вітчизняний телеканал, який пропагандує неонацизм, антисемітизм та велич “слов’яно-арійської раси”.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте