Джемілєв у Раді: «Сенс мого життя – побачити Крим звільненим від окупантів»

29 августа 2019 г., 23:44:00   1682   0

Джемілєв у Раді: «Сенс мого життя – побачити Крим звільненим від окупантів»

Депутат Верховної Ради, лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв заявив, що головною метою його життя є діяльність, спрямована на деокупацію анексованого Росією Криму.

Про це він сказав 29 серпня, виступаючи у Верховній Раді перед голосуванням за обрання віцеспікера Ради.

Джемілєв зазначив, що висунення його кандидатури на посаду віцеспікера парламенту фракцією «Європейська солідарність», стало для нього «великою несподіванкою» і підкреслив, що це «велика честь і дуже велика відповідальність». 

Лідер кримських татар нагадав, що через анексію Криму народні депутати-кримчани роблять низку дій, пов’язаних із закордонними поїздками, участю в міжнародних форумах, зустрічами з дипломатами, громадськими працівниками, переселенцями.

«Якщо врахувати, що мені вже не 30-40 років, а вдвічі більше, то я побоююся, що робота на цій посаді може завдати певної шкоди моїй діяльності, яка є основним сенсом залишку моєго життя – побачити Крим звільненим від нахабних окупантів», – заявив Мустафа Джемілєв.

У той же час, він зазначив, що його перебування на цій посаді, можливо, могло б «сприяти тому, що тема деокупації Криму і відновлення територіальної цілісності України завжди займатиме належне місце в діяльності Верховної Ради».

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте