Воїни “Азова” відбили атаку окупантів під Горлівкою: знищено чотирьох найманців РФ, одного захоплено в полон

29 августа 2019 г., 23:13:00   1408   0

Воїни “Азова” відбили атаку окупантів під Горлівкою: знищено чотирьох найманців РФ, одного захоплено в полон

У районі Горлівки розвідгрупа полку Нацгвардії “Азов” знищила 4 російських найманців. Ще одного важко поранено й захоплено в полон.

Про це на сторінці у Facebook пише головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

“Подвиг бійців “Азова”. Сьогодні вночі, 29 серпня, російські окупаційні війська здійснили збройну провокацію та обстріляли підрозділи полку Нацгвардії “Азов” у районі Горлівки. Однак під час патрулювання “сірої зони” розвідгрупа полку Нацгвардії “Азов” виявила підрозділ російських окупаційних військ. У ході короткого бою 4 російських найманців знищено на місці, 1 важко поранено й узято в полон, йому надається допомога. Захоплено документи, зброю, зроблено фото- і відеофіксацію спроби порушення російськими військами Мінських угод та умов припинення вогню. 

З нашого боку втрат немає. Майстерні дії особового складу “Азова”, спрямовані на дотримання режиму “хлібного перемир’я”, заслуговують найвищих державних нагород”, – написав він.

“Бойовик розповів, що служить у 2-му взводі 2-ї роти 1-го батальйону третьої бригади “ДНР”. Найманець розказав, що їхня група вийшла у сіру зону з метою диверсійних дій, щоб зірвати перемир’я та звинуватити у цьому українську сторону”, – йдеться у заяві прес-служби полку “Азов”.

Сам терорист – уродженець української Горлівки, як і більшість особового складу бригади. Він неодноразово намагався покинути місце служби, проте його тримали там насильно. На передову, як свідчить полонений, найманців відправляють у якості покарання. Командування батальйону, за словами найманця, складають російські офіцери, також стало відомо, що у бойових підрозділах псевдо республік некомплект – у більшості підрозділів служить не більше третьої частини від особового складу.

Казарми для розміщення бойовиків знаходяться в житлових приміщеннях місцевого населення українських населених пунктів, захоплених окупантами. Бойова техніка, в тому числі танки, які мали б знаходитися у зоні відведення згідно з Мінськими домовленостями, розміщені на території цивільних об‘єктів.

За інформацією найманця, російський куратор його бригади проживає у колишньому управлінні УБОЗ м.Горлівка. Ця та багато іншої інформації, яку азовцям здав полонений ворог, укотре підтверджує наявність на наших окупованих територіях російських солдатів, які, як і раніше, не мають жодних намірів виконувати будь-які мирні домовленості.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте