Найєма запросили на посаду заступника в “Укроборонпромі”

03 сентября 2019 г., 17:23:00   1069   0

Найєма запросили на посаду заступника в “Укроборонпромі”

Колишній народний депутат Мустафа Найєм може стати заступником директора державного концерну “Укроборонпром”.

Про це на своєму Telegram-каналі написалажурналістка Соня Кошкіна.

Журналістка нагадала, що при екс-президенті Порошенку Укроборонпром “був одним з найважливіших корупційних розсадників”. 

“Замість того, щоб повністю його ліквідувати, у ЗеКоманді вирішили «Укроборонпром» «вичистити», реформувати і оптимізувати. Для чого гендиректором був призначений Айварас Абромавичус. Призначений, правда, без конкурсу, але то вже лірика. Незабаром, за його ініціативою був створений номінаційний комітет і залучені іноземні консультанти з підбору ТОП-менеджерів. Завдання було знайти команду для ключових напрямків: фінанси, закупівлі, управління активами. Також на ряд нових функцій, які необхідні для швидкого запуску процесів трансформації всередині УВП”, – повідомила Кошкіна.

В результаті попереднього відбору, за її словами, на посади заступників зараз розглядаються такі кандидатури (в даний час всі вони перебувають у статусі радників керівника):

1. Михайло Морозов, реформа спецекспортерів і управління зовнішньоекономічною діяльністю Концерну. Морозов протягом багатьох років працював у сфері військово-промислового комплексу і має досвід роботи в структурах УОП. Очолював ДП Прогрес – перше в Україні підприємство, створене в 1990 році для імпорту і експорту військових товарів та послуг. До призначення працював у приватних компаніях.

2. Сергій Іванюта – фінансовий напрямок; працював на цій посаді в “Укргазвидобуванні”.

3. Мустафа Найєм – взаємовідносини з органами державної влади, регуляторами, міжнародними органами та інвесторами. Екс-депутат Ради, колишній журналіст.

4. Роман Бондар, партнер британської компанії з пошуку та розвитку ТОП-менеджерів Odgers Berndtson; очолить управління з трансформацій у ДК.

5. Надія Бігун – управління закупівель. Працювала в Прозорро і Укрпошті.

При цьому Кошкіна додала, що “переговори ще тривають, але цей список – базовий”. “Перед призначенням всі кандидати повинні будуть пройти спецперевірку і поліграф”, – написала журналістка.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте