З Кримінального процесуального кодексу вилучаються так звані «правки Лозового»

09 сентября 2019 г., 23:47:00   1665   0

З Кримінального процесуального кодексу вилучаються так звані «правки Лозового»

Парламентський комітет з питань правоохоронної діяльності рекомендував Раді прийняти законопроект №1009 президента Володимира Зеленського, який передбачає дозвіл на прослуховування народних обранців, які проголосували за скасування недоторканності.

За інформацією, таке рішення комітет прийняв на засіданні 6 вересня.

"Комітет за результатами обговорення та з урахуванням викладеного, прийняв рішення рекомендувати Верховній Раді проект закону №1009 прийняти за основу та в цілому як закон техніко-юридичними правками і з урахуванням пропозицій", - йдеться в рішенні комітету.

Крім того, проектом закону Зеленського пропонується вилучити норму закону "Про статус народного депутата".

Передбачається надати Національному антикорупційному бюро (НАБУ) і Державному бюро розслідувань (ДБР) право самостійно здійснювати зняття інформації з транспортних телекомунікаційних мереж в рамках проведення негласних слідчих і розшукових дій.

Також з Кримінального процесуального кодексу вилучаються так звані "правки Лозового", які були прийняті в 2017 році, про порядок обчислення і продовження термінів досудового розслідування, призначення і проведення експертизи, можливості оскарження повідомлення про підозру.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте