СБУ проведе антитерористичні навчання в Запорізькій області разом з підрозділами Нацполіції

12 сентября 2019 г., 15:45:00   1644   0

СБУ проведе антитерористичні навчання в Запорізькій області разом з підрозділами Нацполіції

У Бердянську Запорізької області впродовж 13-14 вересня пройде планове тактико-спеціальне антитерористичне навчання СБУ та інших підрозділів правоохоронних органів. 

«Впродовж 13-14 вересня 2019 року координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Запорізькій області проведе планове тактико-спеціальне антитерористичне навчання. Тренування відбудуться на території м. Бердянськ в умовах максимально наближених до реальних з використання спецтехніки та озброєння», – написав помічник начальника управління СБУ в Запорізькій області Сергій Левченко.

Крім того, він повідомив, що у навчаннях візьмуть участь підрозділи Національної поліції, ДСНС, Державної прикордонної служби, представники органів влади та місцевого самоврядування.

Зазначається, що під час заходів на окремих територіях можливе тимчасове запровадження особливого режиму, зокрема обмеження або заборона пересування людей та руху транспортних засобів, а також перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів тощо.

Мешканців і гостей регіону закликали зберігати спокій у зв’язку із зосередженням у місті спецпризначенців та з розумінням поставитись до можливих обмежень і незручностей, належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте