Нуруллаєв Ількін Садагат-огли як нове обличчя ГПУ, - журналіст

12 сентября 2019 г., 19:34:00   1329   0

Нуруллаєв Ількін Садагат-огли як нове обличчя ГПУ, - журналіст

Поздоровляю співробітників прокуратури з новим інквізитором.

Наказом генерального прокурора №841ц від 12 вересня 2019 року керівником Генеральної інспекції Генпрокуратури призначений колишній суддя Харківського окружного адміністративного суду Нуруллаєв Ількін Садагат-огли, якого вигнали з попереднього місця роботи через те, що він не відповідає займаній посаді й не пройшов кваліфікаційне оцінювання.

Тепер для прокурорів головне – вивчити як правильно звати пана Нуруллаєва й не переплутати його ім’я та по батькові.

Що найцікавіше в цьому призначенні – так це те, що Рябошапка, як і у випадку з Каськом, використав тимчасово вакантну посаду прокурора відділу аналітичної роботи управління аналітичного забезпечення діяльності генерального прокурора та перевірок стану організації прокурорської роботи Департаменту забезпечення діяльності керівництва Генеральної прокуратури України. Цю посаду, взагалі-то, обіймає Мирослава Мушка, яка зараз перебуває в декретній відпустці (якщо Мирослава Михайлівна читає це повідомлення, то передаю їй свої вітання). Оскільки на посаду заступника генпрокурора можна призначити лише співробітника прокуратури, то Касько на кілька годин став Мушкою, а потім вже був переведений у заступники генерального.

З паном Нуруллаєвим трапилось те ж саме. При цьому, як і Каську, Рябошапка встановив Нуруллаєву надбавку «за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи» в розмірі 100% посадового окладу з урахуванням надбавок за класні чини та вислугу років.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте