Інакше – дефолт: владі доведеться піти на виконання умов МВФ

12 сентября 2019 г., 20:18:00   1683   0

Зеленський сигналить Коломойським: на цій світлині видно все


Україна не отримує грошей від МВФ майже рік. При цьому в найближчі місяці очікуються пікові виплати за зовнішнім боргом. Без допомоги МВФ країна опиниться у важкій фінансовій і соціальній кризі – відбудеться той самий дефолт, про який мріє Ігор Коломойський. Так, за умови такого розвитку подій решту державного майна можна буде скупити задешево. Але це тільки в тому разі, якщо втримається влада. А її шанси на самозбереження будуть набагато примарнішими, ніж можливості "олігархів".


Тому новій українській владі доведеться піти на співпрацю з МВФ, а простіше кажучи – на виконання умов МВФ. Прем'єр-міністрові й новим міністрам доведеться розмовляти із представниками делегації МВФ зовсім не так, як вони можуть дозволити собі розмовляти з депутатами парламенту. Так, за вказівкою Володимира Зеленського депутати більшості проголосують за що завгодно. Але ось тільки грошей вони не мають. Гроші має МВФ. Саме допомога фонду формує наш бюджет і забезпечує наше майбутнє.


Читайте також: Експерт: Фіскальні ініціативи "Слуги народу" – груба політична й економічна помилка


І поки Україна не оголосила дефолт, нашою країною керуватимуть не Зеленський із друзями, а МВФ і страх влади, що в разі невиконання умов фонду українська економіка впаде. Це – єдина гарантія, яка дозволяє нам усім розраховувати, що ми не опинимося під руїнами.


А значить, на всіх нас чекає ще чимало сюрпризів.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте