“Слуга народу”, як тільки став дeпутатом, змінив позицію щодо ринку зeмлі, – активіст

19 сентября 2019 г., 23:34:00   1032   0

“Слуга народу”, як тільки став дeпутатом, змінив позицію щодо ринку зeмлі, – активіст

Депутат від партії “Слуга народу” Антон Поляков в прямому ефірі підтримує ринок землі. Проте, під час виборчої гонки Поляков відкидав звинувачення у тому, що підтримує наміри “зелених” продати землю.

Про це повідомляє громадський активіст Віталій Назаренко.

На изображении может находиться: 1 человек, экран

“Думка змінилася як тільки став народним! Тішить, що усі, хто телефонує на передачу виступають з різкою критикою ринку землі. Народ не дурний – розуміє, що ринок запускають в інтересах транснаціональних корпорацій і міжнародного капіталу, що нас просто вчергове обдурять. Заводи і фабрики ми вже роздержавили, колгоспи розформували, залишилося продати ліси і землю.

Пограбування століття! В реалі український фермер не має і десятої частини ресурсу, аби викупити орендоване. Це означає, що завтра упевнено в майбутнє дивляться тільки агрохолдинги, а фермерів і невеликі підприємства чекає банкрутство”, – пише він. “Почитайте договори оренди, де чорним по білому написано: право першочергового викупу! Ганьба мати таких земляків як Поляков і Гончарук. Продати майно для того, щоб наповнити казну може будь-який дурень, а от запустити прозорі правила гри, зменшити податки, прибрати корупцію, запустити економіку – треба мати клепку в голові.

Гончаруку треба менше слухати закордонних консультантів, а поїхати в свою рідну Городню і послухати що каже простий народ. Так зробив би справжній слуга народу, а поки що я з печаллю спостерігаю за тим як слуги перетворюються у господарів. А з панами у нас завжди розмова була коротка. Вчіть історію – вона циклічна! Ножі не поржавіли, Холодний Яр поруч”, – додає Назаренко.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте