Активісти дали останню підказку президенту Зеленському

19 сентября 2019 г., 23:15:00   1092   0

Активісти дали останню підказку президенту Зеленському

19 вересня під Офісом Президента України зібралося більше тисячі людей, які вимагали у Володимира Зеленського не допустити жодних кроків, що призведуть до поразки нашої держави у війні з Росією.

Про це повідомляє рух «Відсіч».

Організатором акції виступила об’єднана неформальна коаліція громадських організацій (зокрема, громадсько-політичний рух «Межа», «Відсіч», МНК, Вільні Люди, «Захисти Україну!», УНСО та ін.), науковців, експертів, військових, волонтерів, дипломатів. Ключова вимога акції – не погоджуватися на жодну з «формул врегулювання ситуації на Донбасі», що просуває Росія, зокрема, «формулу Штайнмаєра», яка передбачає автономію ОРДЛО, вибори під дулами місцевих терористів та російських окупантів, амністію для злочинців з так званих «ДНР» та «ЛНР».

Натомість активісти озвучили єдиний прийнятний формат – формулу перемоги, який повинен бути основою для української влади на всіх міжнародних переговорах. Формула включає 10 пунктів зі звернення до Президента «Не допустимо капітуляції!», яке почали поширювати 17 вересня.

Звернення за два дні підтримали понад 1000 осіб, серед яких – Володимир Балух, Михайло Басараб, Володимир Василенко, Ігор Мазур, Мирослав Гай, Володимир Огризко, Михайло Іллєнко та ін.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте