Двох фігурантів «справи Хізб ут-Тахрір» відправили до ШІЗО, — адвокат

29 сентября 2019 г., 21:09:00   1219   0

Двох фігурантів «справи Хізб ут-Тахрір» відправили до ШІЗО, — адвокат

Двох фігурантів першої бахчисарайської групи, обвинувачених у «справі Хізб ут-Тахрір», Енвера Мамутова і Ремзі Меметова, перевели в штрафний ізолятор ШІЗО.

Про це повідомив адвокат Рустем Кямілєв під час зустрічі громадського об’єднання «Кримська солідарність», — передають Крым.Реалии.

«З 24 вересня Енвер і Ремзі не виходять на зв’язок. Коли людина вже етапована в колонію, вона має можливість зателефонувати своїй сім’ї. Уже п’ять днів вони не виходять на зв’язок. З величезною вірогідністю можу сказати, що, швидше за все, вони перебувають у штрафному ізоляторі», — пояснив адвокат.

Раніше трьох засуджених у Росії у першій бахчисарайській «справі Хізб ут-Тахрір» кримських татар Зеврі Абсеїтова, Енвера Мамутова і Ремзі Меметова етапували з СІЗО в Ростові-на-Дону до місць відбування покарання.

Нагадаємо, фігурант «справи Хізб ут-Тахрір» (ялтинська група) Вадим Сірук заявив, що не розраховує на милосердя суддів, а сподівається на допомогу громадських діячів і політиків, які працюють на шляху звільнення всіх політв’язнів.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте