У Мінкульті вважають рішення Одеської обласної ради щодо звільнення Ройтбурда безпідставним

09 октября 2019 г., 23:26:00   909   0

У Мінкульті вважають рішення Одеської обласної ради щодо звільнення Ройтбурда безпідставним

Міністерство культури, молоді та спорту зробило заяву про звільнення керівника Одеського художнього музею Олександра Ройтбурда – у відомстві переконані, що суд має визнати незаконним рішення Одеської обласної ради звільнити його з посади.

Про це стало відомо з заяви на сайті Міністерства.

Так, там сказано, що відсутні будь-які задокументовані факти, які б підтверджували обставини, що стали підставою для прийняття рішення Одеської обласної ради про звільнення Ройтбурда.

“Вочевидь, рішення Одеської обласної ради «Про розірвання контракту та звільнення з посади керівника Комунальної установи «Одеський художній музей» було прийнято без належних на то підстав, а тому може бути визнано судом незаконним. Вважаємо, що це може стати основою для успішного оскарження Ройтбурдом О.А. рішення Одеської обласної ради в судовому порядку. Міністерство культури, молоді та спорту України ретельно слідкує за перебігом вказаної судової справи. У разі виникнення нових обставин у цій справі, інформація буде доповнюватися”, – зазначили у Мінкульті.

Нагадаємо, Одеська облрада достроково розірвала контракт з директором Одеського художнього музею Олександром Ройтбурдом.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте