Радник, якого США заропонували до наглядової ради “Нафтогазу”, працював з Януковичем і Бойком

12 октября 2019 г., 19:16:00   1043   0

Радник, якого США заропонували до наглядової ради “Нафтогазу”, працював з Януковичем і Бойком

Управлінець нафтової галузі Роберт Джозеф Бенш, якого міністр енергетики США Рік Перрі пропонував радником до наглядової ради Нафтогазу, раніше співпрацював з президентом-утікачем Віктором Януковичем і міністром енергетики часів Януковича Юрієм Бойком.

Про це повідомляє Associated Press.

За інформацією видання, 52-річний Бенш також перебільшував свої військові заслуги. Він стверджував, що був членом найбільш елітних військових частин США: армійських рейнджерів, Сил спеціальних операцій та надсекретної антитерористичної групи — спецпідрозділу Дельта. 

Дані, які отримали відповідно до Закону про свободу інформації, показують, що військова кар’єра Бенша тривала менше за 5 років, майже весь час він служив у Національній гвардії. До того ж, активна служба тривала декілька місяців.

Згідно з інформацією з соцмереж та особистого сайті Бенша, він понад 20 років працював у нафтовій і газовій галузі в Україні та інших країнах.

Роберт Бенш працював енергетичним радником українського уряду під час президентства Януковича. Також він співпрацював з тодішнім міністром енергетики України та колишнім віцепрем’єр-міністром Юрієм Бойком.

Крім того, до Януковича Бенш був головою та гендиректором компанії Carpatsky Petroleum в Україні. Він також зареєстрований у ділових записах як директор Pelicourt Limited, компанії, зареєстрованої на Кіпрі, яка є найбільшим акціонером компанії з Х’юстона Cub Energy. Cub Energy цікавилася 9 ліцензіями на нафту та газ в Україні, згідно з її річним звітом за 2018 рік.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте