У Грузії хакери зламали сайт президента і поставили фото Саакашвілі з написом Iʼll be back

28 октября 2019 г., 22:26:00   774   0

У Грузії хакери зламали сайт президента і поставили фото Саакашвілі з написом Iʼll be back

У понеділок, 28 жовтня, хакери атакували низку грузинських урядових і неурядових структур, а також сайти телекомпаній “Імеді” та “Маестро”.

Зокрема, на сайті адміністрації президента Грузії певний час була розміщена фотографія колишнього президента Михеїла Саакашвілі з написом Iʼll be back (“Я повернуся”), передає theБабель.

Сайт президента країни тривалий час не працював. Така ж світлина була ще на кількох зламаних сайтах. У пресслужбі президентки країни Саломе Зурабішвілі повідомили, що атакам піддалися сайти Тбіліського апеляційного і Зугдідського районного судів, сайти мерії Батумі та Кутаїсі, а також “Фонду розвитку ЗМІ”.

Місцеві видання повідомляють про атаки на приблизно дві тисячі сайтів. Глава телекомпанії “Імеді” Іраклій Чіхладзе заявив, що кібератаки паралізували мережу, тому монтажні компʼютери не отримують сигналу.

У “Маестро” повідомили, що їхній сервер атакували. Як зазначив новинний сайт “Грузія Online”, Міністерство внутрішніх справ почало розслідування за двома статтями: самовільне проникнення в компʼютерну систему і посягання на компʼютерні дані або компʼютерну систему. Згодом стало відомо, що атаки зазнали близько двох тисяч сайтів.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте