Рябошапка не втратив довіру президента, – політолог

28 октября 2019 г., 23:31:00   1092   0

Рябошапка не втратив довіру президента, – політолог

Прем’єр-міністру України Олексію Гончаруку та Генеральному прокурору Руслану Рябошапці, попри численну критику у пресі, наразі не загрожує відставка.

Про це у коментарі  сказав політолог Руслан Бортник, даючи прогноз щодо можливих гучних відставок найближчим часом. «Гончаруку відставка не загрожує. Поки зарано.

Рябошапці, думаю, також ні, хоча багато й хто вимагає його відставки. Рябошапка не втратив довіру президента. Більше того, справа проти Гладковського (колишнього заступника секретаря РНБО, – ред.), інші справи лише посилили його підтримку зі сторони президента», – розповів він.

Натомість, претендентами на «виліт» політолог назвав голову Офісу президента Андрія Богдана, очільницю МОЗу Зоряну Скалецьку і главу МВС Арсена Авакова.

«Зараз хитається крісло під керівником міністерства охорони здоров’я. Богдан – фігура №1 на «виліт». Також є питання до Авакова.

Кажуть, що конфлікт навколо Національної гвардії, коли був законопроект про перепідпорядкування Нацгвардії президенту, а потім пропав, призведе до того, що Авакова можуть призначити на посаду віце-прем’єра. Але при цьому він втратить міністерство внутрішніх справ», – розповів Бортник.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте