Артилеристові загарбників ОРЛО, що обстрілював позиції ЗСУ, дали вісім років

04 ноября 2019 г., 22:31:00   1441   0

повідомляє пресцентр СБУ


Контррозвідники та слідчі встановили, що мешканець Дніпра у травні 2014 року приєднався до незаконних збройних формувань. Під керівництвом російських військових інструкторів він пройшов бойову та спеціальну підготовку у тренувальному таборі для бойовиків у російському місті Бєлгороді.


Читайте також: "Развели, как котят": ось так "миролюбний" Київ кинув своїх і потішив Москву


Після навчання протягом п’яти років він брав участь у бойових діях проти українських військових підрозділів поблизу населених пунктів Зоринськ, Перевальськ, Сентянівка, Бахмутка, Жолобок, Сокольники та Дебальцеве.


Контррозвідники спільно з військовослужбовцями Збройних сил України в березні 2019 року затримали бойовика в районі проведення операції Об’єднаних сил.


Зловмисник надав слідчим СБУ свідчення про численні факти тортур, убивств, розбійних нападів, пограбувань і мародерства, вчинених учасниками незаконних збройних формувань.


Читайте також: Зеленський зазнав невдачі: що насправді означає заява Пєскова


Лисичанський міський суд Луганської області визнав затриманого винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (участь у діяльності терористичної організації) Кримінального кодексу України.


Вирок набув законної сили.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте