Огляд блогосфери від UAINFO. 11 листопада 2019

11 ноября 2019 г., 21:00:00   1310   0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 11 листопада


Не виконував своїх обов'язків, бо це "нереально": Герус розповів про звільнення



"Тобто де-факто вже понад два місяці не виконую функцій представника президента в Кабміні", – у досить оригінальний спосіб спробував витлумачити свою відставку нардеп від "Слуги народу". 


Час розкидати каміння: можливо, зимувати доведеться в наметах просто неба


Старий державний будинок, що дістався нам у спадщину від імперії, давно нікуди не годиться. Він напівзруйнований і перекошений, у ньому повно щербин і тріщин. Він не захищає від економічного вітру (а надто кризового урагану) та геополітичного шторму. Він некомфортний для мешканців, переповнений щурами й тарганами, не має гарячої води та ліфтів. Його давно потрібно було капітально ремонтувати.


РПЦ погрожує розколом усім, хто визнає ПЦУ



Якщо судити з реакції на рішення патріарха Александрійського, розкольницька діяльність Московської патріархії тільки російськими парафіями в Європі не обмежиться. Голова пресслужби Московського патріарха Володимир Легойда вже зараз лякає розколом Александрійської патріархії та створенням окремих російських парафій в Африці.


Жить по принципу "никто никому ничего не должен" проще, но правильно ли?



Должен. Мы должны своим детям, потому что они нас не просили. Мы должны своим родителям, потому что мы их не просили, но живём и наслаждаемся жизнью. Мы должны друзьям, потому что это мы их таковыми сделали.


"Ви заразні", – про розповсюдженні упередження та стереотипи від онкопацієнтки



Понад 6 років я сама живу з діагнозом рак. Так сталося, що цей факт не приховую, тому часто в приватних повідомленнях Facebook розмовляю з собі подібними та їхніми родичами на теми, які вони не зважуються виносити на загал.


Озвучують такі проблеми люди з онкодіагнозом тільки тоді, коли ситуація виходить з-під контролю. Можливо, саме тому, більшість населення впевнена: "Рак – це вирок".


?У сервісах "ПриватБанку" стався масовий збій через "День холостяка" на AliExpress


За його даними, щогодини через електронні сервіси проходило до 70 тис. платежів, "що значно перевищує нормальні обсяги роботи". У зв'язку з великими навантаженнями виникла черга платежів.


Список Милованова. Как отказаться от налогового давления?



Государственная политика, нацеленная исключительно на повышение фискального давления – это путь к тенизации и экономической стагнации. С другой стороны, как гласит современная монетарная теория, способность государства собирать налоги является важной предпосылкой для формирования общественных ресурсов, финансирования государственных расходов и накопления сбережений домохозяйств. Необходимость уплаты налогов формирует устойчивый спрос на национальные деньги и опосредованно является стабилизирующим фактором, в том числе и в контексте курсовой политики.


Project Syndicate: Как справиться с торговой войной США и Китая


Китай стал мировым лидером по оборотам торговли, а его всё более продвинутый промышленный экспорт доминирует на глобальных рынках. Вряд ли можно будет полностью изолировать международную экономическую роль Китая от политического конфликта, но столь же трудно себе представить, что Запад прекратит торговлю с Китаем.


Прорив "останнього диктатора": Лукашенко пролазить у "вікно до Європи"



Звичайно, Австрія, еліта якої відома своїми особливими стосунками з номенклатурою країн пострадянського простору, це ще не Німеччина й не Франція. Але такий візит – своєрідний політичний експеримент. Можна побачити, як поводитиметься "клієнт", яким буде резонанс і чи варто запрошувати його до інших західних столиць. Тим паче, що зараз головним завданням Заходу стає не підтримка білоруської демократії, а підтримка білоруського суверенітету. 


"Джокер" став найприбутковішим у світі фільмом, знятим за книгою коміксів



Раніше найприбутковішими фільмами, знятими за книгою коміксів, були "Веном" ($954 млн при бюджеті $90 млн), "Дедпул" ($783 млн при бюджеті $58 млн), "Бетмен" ($411 млн при бюджеті $35 млн), "Маска" ($351 млн при бюджеті $23 млн) та "Черепашки-ніндзя" ($200 млн при бюджеті $13,5 млн).


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
20 мая 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте