Адміністрація оперного театру у Харкові не очікує приїзду російської шансон-групи «Воровайки»

05 декабря 2019 г., 23:36:00   1484   0

Адміністрація оперного театру у Харкові не очікує приїзду російської шансон-групи «Воровайки»

Харківський національний академічний театр опери та балету імені Миколи Лисенка відкинув можливість виступу російської шансон-групи «Воровайки». 

Інформацію про виступ гурту у ХНАТОБі назвали фейковою, — передає Громадське. «Ніяких договірних відносин з організаторами цього туру немає і не може бути.

Попри те, що вони отримали дозволи на в’їзд в Україну. Ми розглянули їхнє питання та відмовили», — заявив генеральний директор ХНАТОБу Олег Оріщенко під час зустрічі з журналістами. За його словами, квитки відсутні в касах театру та на спеціалізованих сайтах. Зараз на офіційному сайті групи є інформація про тур чотирма українськими містами у лютому: Одеса, Київ, Дніпро та Миколаїв.

Днями місцеві активісти поширили у соцмережах інформацію про виступ «Вороваек» у Харкові 10 лютого. Відповідні афіши з’явилися і в інтернеті. У репертуарі групи, що виступає у жанрі «російського шансону», є пісня «Хохли», яка містить наступні рядки: «Если будет надо, заберём Одессу», «Курица — не птица, хохлы — не заграница».

 

У ХНАТОБі також додали, що будуть подавати позов про захист честі, гідності та ділової репутації після того, як їхні юристи з’ясують, хто розповсюдив інформацію про виступ «Вороваек». 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте