"Нафтогаз" спростував фейк: жодних газових домовленостей із Росією наразі немає

16 декабря 2019 г., 15:48:00   1363   0

Повідомлення, що Україна й Росія досягли попередньої угоди щодо транзиту газу, не відповідають дійсності. Про це повідомляє пресслужба  НАК "Нафтогаз"


Газові переговори у Відні: про що домовилися з "Газпромом"


У компанії наголосили: жодних домовленостей із Росією щодо газу на сьогодні немає. "Домовилися продовжувати домовлятися" – поки що найточніше характеризує те, що відбувається в переговорах з російською стороною", – зазначила пресслужба.


При цьому в "Нафтогазі" зауважили, що росіяни почали активніше обговорювати питання майбутніх газових відносин із нами і новим оператором ГТС. "Це, безумовно, прогрес, але до практичних угод ще далеко, – йдеться в повідомленні пресслужби. – Тому переговори між сторонами тривають, як на експертному рівні, так і у тристоронньому форматі за участі представників Єврокомісії".


У "Нафтогаз" нагадали, що Україна налаштована конструктивно й готова до пошуку компромісних рішень, але будь-які обміни при цьому мають бути рівноцінними.


Читайте також: Конгрес США схвалив санкції, аби заблокувати "Північний потік-2" і "Турецький потік"


Також пресслужба закликала журналістів бути уважними, перевіряти інформацію та звертатись до "Нафтогазу" за підтвердженням й офіційними коментарями.


"Ми теж хочемо якнайскоріше закінчити ці переговори і піти відпочивати. Та як би не вабили нас гори, відмовлятися від нашої переговорної позиції ми не будемо навіть заради них, – наголосили в компанії. – Без канікул, так без канікул, що ж".


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
09 июня 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте