Голосування за Жукова в Харкові: У Кернеса “намалювали” сталінському маршалу 86% підтримки

27 декабря 2019 г., 22:47:00   1201   0

Голосування за Жукова в Харкові: У Кернеса “намалювали” сталінському маршалу 86% підтримки

Більше 86% учасників громадського обговорення щодо перейменування проспекту Григоренка на честь сталінського маршала Георгія Жукова підтримали вказану пропозицію.

Про це йдеться в звіті про результати громадського обговорення з питання присвоєння імені маршала Жукова проспекту Петра Григоренка.

У міськраді нагадали, що обговорення проводилося з 19 листопада по 18 грудня в формі електронної консультації. У голосуванні на сайті міської ради взяли участь 5 475 осіб:

3 668 осіб (67%) підтримали пропозицію щодо перейменування, 1 807 (33%) – висловилися проти. На електронну та поштову адреси надійшло 125 листів. “За результатами узагальнення всіх поданих пропозицій щодо присвоєння імені маршала Жукова шляхом перейменування проспекту Петра Григоренка на підтримку висловились 11 193 особи, що становить 86,1%, проти – 1 807 осіб (13,9%)”, – казано в звіті.

Результати обговорення разом з окремими пропозиціями спрямовані до комісії з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища для подальшого розгляду в установленому порядку.

У міськраді також зазначили, що було надіслано 22 пропозиції, зокрема, перейменувати проспект у Стадіонний, встановити на проспекті пам’ятник Григоренку замість Жукова. Також серед запропонованих назв були проспект Перемир’я, проспект Позитиву, проспект Бандери. Зазначимо, що голосування на сайті модерувала Харківська міськрада.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте