“Кухарки, клоуни і шути не можуть керувати державою!”: Ляшко накинувся на Зеленського

10 января 2020 г., 17:43:00   1667   0

“Кухарки, клоуни і шути не можуть керувати державою!”: Ляшко накинувся на Зеленського

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко обурився замовчуванням українською владою трагедії збиття нашого літака у небі над Іраном й висловив своє незадоволення роботою керівництва держави. Про це він заявив у себе на сторінці у Facebook.

“Американці, канадці, австралійці – всі провідні світові ЗМІ виступили із повідомленнями, що наш літак був збитий Іраном ракетою російського виробництва. При цьому, правда, наголошують, що наче випадково. Випадково, чи не випадково, але якщо ця інформація підтверджується – це має бути міжнародний судовий процес.

Трибунал за аналогією з MH-17, де всі, хто причетний до збиття цивільного літака Міжнародних авіаліній України і вбивства майже 200 людей мають сісти на лави підсудних. В мене питання: чому мовчить українська влада? Чому українська влада впродовж тривалого часу не реагує на це, розказуючи, що не потрібно політизувати процес?

Можливо, тому що ракета, якою був збитий літак – це російська ракета? І наші, як завжди, не можуть і не хочуть сваритися з росіянами? Скільки ще потрібно збити літаків, щоб навчитися говорити правду? Історія з реакцією української чинної влади на величезну трагедію збиття нашого літака підтверджує відому істину: Кухарки, клоуни, шути не можуть керувати державою.

Це очевидна істина для кожного, на жаль, крім нас самих, українців”, – заявив Олег Ляшко


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте