Рада схвалила за основу законопроєкт про СЗР

16 января 2020 г., 23:53:00   1677   0

Рада схвалила за основу законопроєкт про СЗР

Верховна Рада у четвер, 16 січня, ухвалила за основу в повторному першому читанні законопроєкт №2414-д “Про Службу зовнішньої розвідки”. Цей законопроєкт підтримали 237 народних депутатів.

У документі пропонується викласти в новій редакції закон “Про Службу зовнішньої розвідки України”, врегулювати питання правового статусу відомства, керівництва його діяльністю і загальної структури. Законопроєкт визначає правовий статус СЗР, унормовує відповідно до Конституції України питання керівництва, а також призначення і звільнення з посад голови, першого заступника та заступників голови відомства.

Також прописана загальна структура Служби відповідно до визначеної президентом України організаційної структури і врегульовано питання освіти територіальних підрозділів установ, підприємств, установ, організацій в межах затвердженої загальної чисельності, визначеної цим проектом закону.

Крім того, у Прикінцевих положеннях проекту передбачено синхронізоване введення в дію цього проекту в разі його ухвалення одночасно з набуттям чинності закону “Про розвідку”.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте