Гордон: Зеленський нічого не вдіє, Путін не віддасть Україні ні Крим, ні Донбас

16 января 2020 г., 23:34:00   1329   0

Гордон: Зеленський нічого не вдіє, Путін не віддасть Україні ні Крим, ні Донбас

Популярний в Україні журналіст Гордон Дмитро зробив резонансну заяву щодо того, що Верховний головнокомандувач Збройними силами України Зеленський Володимир Олександрович не зможе домогтися миру на території Донбасу через те, що це не від його власних бажань залежить, але тільки від однієї конкретної людини - глави Кремля Володимира Володимировича Путіна. Більш докладно про це Гордон розповів під час ефіру передачі «Персонально наш» на радіо «Ехо Москви».

В цей же час журналіст Гордон додав, що Володимир Зеленський чітко розуміє, що з Україною трапилося і хто винен в цьому всьому. Але в силу того, що чинний президент є справжнім патріотом, і він дійсно прагне миру, він таки зможе його досягти в доступному для огляду майбутньому. Це пов’язано тільки з тим, що світ на території Луганської та Донецької областей можливий тільки на умовах Путіна, і ніяк інакше.

Гордон зазначив: «До тих пір, поки в Кремлі сидить Путін, Російська Федерація не віддасть Крим Україні. А чи віддасть Донбас? Думаю що ні. Тільки в одному випадку Москва зможе віддати ці території - якщо це буде відбуватися на її умовах. Іншими словами, це все означає те, щоб «всучити» Україна гнійник, який буде всю країну зсередини розкладати».

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте