Гай «накинувся» на Зеленського: Україна несе вдвічі більші втрати на Донбасі, ніж рік тому

21 января 2020 г., 23:42:00   738   0

Гай «накинувся» на Зеленського: Україна несе вдвічі більші втрати на Донбасі, ніж рік тому

Відомий в Україні волонтер, ветеран бойових дій на Донбасі Гай Мирослав почав досить жорстко критикувати гаранта Конституції української держави Зеленського Володимира Олександровича.

Він в своєму телеграм-каналі зазначив, що в порівнянні з початком минулого року, а мова йде про 2019-й, коли з поста Верховного головнокомандувача ЗСУ йшов Петро Олексійович Порошенко, а замість нього прийшов Зеленський, втрати з боку армії нашої країни зросли практично в два рази.

За словами волонтера, під час президентства Володимира Зеленського втрати України виросли в два рази. Крім того, порівнюючи ситуацію січня місяця 2019-го і ту, яка є на сьогоднішній день, ветеран російсько-української війни Мирослав Гай заявив: «У січні 2019 року в нас було шість загиблих воїнів від обстрілів, а інші втрати були небойовими: хвороби, суїцид, необережне поводження зі зброєю. Уже в січні 2020 року, а місяць ще не закінчився, у нас вже десять загиблих від обстрілів і від підривів на ворожих мінах. Це страшна статистика наочно показує ціну капітуляції і позиції «просто перестати стріляти». 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте