Кримінальна справа банкіра Андрія Оністрата передана до суду

23 января 2020 г., 18:58:00   1167   0

Кримінальна справа банкіра Андрія Оністрата передана до суду

Справу по обвинуваченню у вчиненні злочину менеджментом Публічного акціонерного товариства «Банк Національний Кредит», а також засновником цього банку – українським бізнесменом, банкіром, віце-президентом Федерації триатлону України, спортсменом Андрієм Оністратом передано до Шевченківського суду міста Києва.

Оністрат А.А. за матеріалами слідства підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 27, ч. 5 ст. 191 та ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України, а саме розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненій за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах та внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, вчинених за попередньою змовою групою осіб.

Досудовим слідством установлено, що Оністрат А.А., будучи  Головою Спостережної (Наглядової) ради Публічного акціонерного товариства «Банк Національний Кредит» і одночасно одним із акціонерів Банку, діючи умисно, з корисливих мотивів, за попередньою змовою з Головою Правління Банку та іншими громадянами організував розтрату коштів, які перебували на кореспондентському рахунку на користь третіх осіб.

Як повідомила Спеціальним кореспондентам адвокат Оністрата – Ірина Кузіна, справа буде слухатись колегією у складі трьох суддів – Голуб О.А., Кваша А.В. та Бугіль В.В. Підготовче засідання призначено на 24 березня 2020 року.  Об’єм матеріалів досудового розслідування складає тридцять томів.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте