В аеропорту "Бориспіль" будуть міряти температуру пасажирам з Китаю

26 января 2020 г., 02:06:00   1011   0

В аеропорту Бориспіль будуть міряти температуру пасажирам з Китаю


Фахівці санітарно-карантинного підрозділу вже підготовлені і укомплектовані інфрачервоними термометрами.


У київському міжнародному аеропорту "Бориспіль" пасажири на прямих авіарейсах з Китаю будуть проходити температурний скринінг. Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я.


"З 26 січня (найближчий плановий авіарейс з Китаю) в аеропорту Бориспіль розпочнеться температурний скринінг пасажирів на прямих авіарейсах з Китаю. Фахівці санітарно-карантинного підрозділу вже підготовлені і укомплектовані інфрачервоними термометрами", – йдеться в повідомленні.


У МОЗ зазначили, що в суботу Всесвітня організація охорони здоров'я оновила рекомендації щодо скринінгу на пунктах в'їзду в країни, в яких ще не було зафіксовано передачі нового коронавірусу.


Читайте також: Лікарка дала поради українцям, як вберегтися від нового смертельного вірусу з Китаю


Попередній досвід ВООЗ показував, що введення скринінгу температури тіла для виявлення потенційних підозрілих випадків коронавірусу вимагало значних інвестицій і не було достатньо ефективним.


Однак під час спалаху коронавірусу 2019-nCoV більшість випадків хвороби в аеропортах було виявлено саме завдяки температурному скринінгу. Зазначається, що такий метод значно знижує ризик занесення збудника хвороби в країну.


У міністерстві також зазначили, що для мінімізації ризику інфікування коронавірусу ВООЗ рекомендує звичайні методи профілактики ГРВІ.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте