В «Азові» прокоментували масштабну загибель бійців ЗСУ в січні 2020-го

27 января 2020 г., 23:24:00   838   0

В «Азові» прокоментували масштабну загибель бійців ЗСУ в січні 2020-го

Андрій Білецький, який є лідером «Національного корпусу», один з командирів полку «Азов» повідомив, що в даний час на Донбасі спостерігається дуже важка ситуація.

За його словами, на передовій, незважаючи на те, що було проведено розведення сил і засобів, фіксується величезна кількість жертв, більше, ніж за такий же період минулого року. За січень місяць, який ще не закінчився, вже загинули одинадцять солдатів.

Так, в своєму телеграм-каналі один з командирів полку «Азов» Білецький Андрій повідомив про відбувається на декількох ділянках фронту ситуації. За його словами, незважаючи на те, що на певних ділянках фронту було проведено розведення військ, кількість втрат буквально зашкалює. Згідно зі словами головного націоналіста України, за 26 січневих днів на Сході України загинули одинадцять солдатів.

В цей же час, тобто в січні місяці минулого року на території Луганської та Донецької областей загинули всього три захисники нашої країни, додав Білецький. Він також зазначив, що під час різдвяного і новорічного перемир’я протягом попередніх кількох років практично завжди була тиша. 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте