Правоохоронці провели обшуки у Миколаївській ОДА

10 февраля 2020 г., 23:43:00   857   0

Правоохоронці провели обшуки у Миколаївській ОДА

У приміщенні Миколаївської облдержадміністрації 10 лютого провели обшуки.  Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

«Офіс Генерального прокурора спільно з Нацполіцією та СБУ провели обшуки в приміщенні Миколаївської облдержадміністрації в рамках розслідування кримінального провадження за фактом незаконного заволодіння земельною ділянкою водного фонду, яка належить до акваторії Дніпро-Бузького лиману, площею 157 га», — йдеться у повідомленні.

Як встановила касаційна судова інстанція за позовом прокуратури, посадові особи ОДА у 2015 році, ухвалюючи нібито спірне розпорядження щодо водних об’єктів загальнодержавного значення, «вийшли за межі своїх повноважень». За даними прокуратури, посадовці визнали недійсним відповідний договір оренди.

«Слід зазначити, що розпорядження такими земельними ділянками віднесено до виключної компетенції Кабінету Міністрів України», — уточнили у відомстві. Слідчі дії відбулися з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини скоєння кримінального правопорушення.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте