Медбрат у Південній Дакоті отримав пропозицію про одруження в момент, коли вакцинував свого хлопця проти COVID-19

03 января 2021 г., 17:35:00   741   0

Медбрат у Південній Дакоті отримав пропозицію про одруження в момент, коли вакцинував свого хлопця проти COVID-19

Медбрат Ерік Вандерлі зі штату Південна Дакота працює в медичному центрі, де робить людям щеплення проти коронавірусу. Він мав вакцинувати свого хлопця, коли той вирішив освідчитися.

Роббі Варгас-Кортес, фельдшер швидкої допомоги, зустрічається з Еріком Вандерлі вже 5 років. Роббі хотів зробити своєму хлопцю сюрприз, тому прийшов на вакцинацію саме до Еріка.

Роббі приклеїв до руки стрічку, на яку прикріпив каблучку. Коли він підняв рукав своєї футболки, Ерік помітив стрічку, але спершу подумав, що його хлопець показує місце, куди потрібно вводити вакцину.

Коли Вандерлі зрозумів, що його хлопець пропонує одружитися, відповів, що згодний. «Це був дивовижний момент», — сказав медбрат. Після цього Ерік зробив Роббі щеплення.

 

За словами Варгас-Кортеса, він придбав каблучку ще три роки тому й весь цей час чекав слушного моменту. Він вважає, що наразі людство наближається до завершення пандемії, а вакцинація означає новий життєвий етап, тому й вирішив освідчитися в такий момент. Пара каже, що плануватиме весілля вже після пандемії.

Також Ерік і Роббі кажуть, що Південна Дакота — дуже консервативний штат, і якби не рішення Верховного суду США у 2015 році, вони навряд чи могли б одружитися. Тоді Верховний суд легалізував одностатеві шлюби по всій території країни. Суд постановив, що відмова в укладанні одностатевого шлюбу порушує Конституцію.

Нещодавно Невада стала першим штатом, який закріпив право на одностатеві шлюби у своїй Конституції. Проте, як зазначає видання Advocate, більшість штатів планують заборонити такі шлюби; а у Верховному суді нині більшість — за консервативно налаштованими суддями, які можуть скасувати легалізацію.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте