На Вінничині колишній зек побив свого гостя молотком та підпалив

14 января 2021 г., 23:08:00   740   0

На Вінничині колишній зек побив свого гостя молотком та підпалив

У середу, 13 січня, працівники літинської поліції на місці злочину затримали жителя села Івча, який під час сварки зі своїм гостем побив його молотком, облив бензином та підпалив.

Того дня близько 20-ї години на спецлінію надійшло повідомлення про бійку в одному з будинків у селі Івча. Прибувши на виклик, працівники поліції викликали швидку допомогу потерпілому та за підозрою у вчиненні нанесення тілесних ушкоджень затримали 45-річного господаря будинку, – передає Поліція Вінницької області.

Як розповів начальник сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №3 Вінницького районного управління поліції Костянтин Коробчинський, слідчо-оперативною групою поліції встановлено, що зловмисник запросив потерпілого до себе в гості. Під час застілля між чоловіками виник раптовий конфлікт, і господар кілька разів вдарив односельця молотком по голові та руках. На цьому розлючений чоловік не заспокоївся. Він приніс з сараю каністру з бензином, облив ним гостя та підпалив. 

  

Наразі 40-річний потерпілий з забоями та опіками знаходиться у лікарні.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчинення злочину, передбаченого ст.15 ч.1 ст.115 (замах на вбивство). Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

За вчинення замаху на вбивство зловмиснику, який близько 20 років провів за гратами за крадіжки, розбої та порушення адміннагляду, загрожує до 15 років ув’язнення, – повідомляє Поліція Вінницької області.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте