Джонсон анонсував наступний саміт G7 на британському курорті

17 января 2021 г., 14:09:00   1348   0

Джонсон анонсував наступний саміт G7 на британському курорті

Великобританія проведе саміт G7 з 11 до 13 червня. Він пройде в курортному містечку Карбис-Бей на Атлантичному узбережжі півострова Корнуолл.

Про це йдеться в поширеному в неділю повідомленні канцелярії прем’єр-міністра Сполученого Королівства Бориса Джонсона, – передає РБК-Україна.

На зустріч лідерів Великобританії, Німеччини, Італії, Канади, США, Франції, Японії та Євросоюзу будуть запрошені керівники Австралії, Індії і Південної Кореї. 

Як наголошується в комюніке уряду Великобританії, країни, що головує в 2021 році в неформальному об’єднанні семи економічно розвинених держав світу, на зустрічі лідери G7 обговорять такі спільні проблеми, як пандемія коронавіруса і кліматичні зміни. Вони також піднімуть тему загального доступу населення до безперешкодної торгівлі, переваг технологічного прогресу і наукових відкриттів.

“Прем’єр-міністр має намір використовувати “сімку” для активізації співпраці між демократичними і технологічно просунутими країнами світу. З цією метою він запросив лідерів Австралії, Індії і Південної Кореї взяти участь у зустрічі у якості гостей, щоб підвищити рівень знань і досвіду за столом. Разом 10 лідерів становлять понад 60% населення, що живе в демократичних країнах”, – йдеться в заяві Даунінг-стріт, 10.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте