Поліція вважає рішення суду про розлучення злодія в законі "Нєдєлі" підробкою

19 января 2021 г., 22:33:00   1119   0

Поліція вважає рішення суду про розлучення злодія в законі "Нєдєлі

Головне слідче управління Національної поліції України порушило кримінальну справу за фактом ймовірного підроблення (ч.3 ст.358 КК України) рішення суду про розірвання шлюбу між Уляною Недзельською та її колишнім чоловіком, 47-річним Андрієм Недзельським, який відомий в статусі так званого злодія в законі на прізвисько "Нєдєля"/"Львівський". Посилання про це містяться в матеріалах судового реєстру.

Згідно із ними, відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено 7 липня 2020 року. Вони стосуються подій 13-річної давнини, коли "Львівського" ще не було посвячено до еліти кримінального світу.

(Андрій Недзельський (ліворуч) та Сергій Мамєдов)

Згідно версії силовиків, рішення Совєтського районного суду міста Макіївка Донецької області №2-1044/2007, датоване 23 квітня 2007 року про розірвання шлюбу між "Нєдєлєю" та Уляною Дмитрівною, буцімто є фальшивкою.

Обставинами "подружньої історії" короля злочинного світу правоохоронці зацікавилися невдовзі після заочного повідомлення від 18 березня 2020 року Недзельському про підозру у використані підробних паспортів (ч.4 ст.358 КК України), незаконному обігу зброї (ч.1 ст.263 КК України) та вбивстві зразка осені 2009 року кримінального авторитета Олексія Семенова (ч.2 ст.115 КК України) на прізвисько "Кацап" (з подробицями цієї саги можна ознайомитися в розслідуванні Dетектив-Info "За Кацапа я не піду!").

Як раніше зазначалося на сторінках Dетектив-Info, у травні минулого року в "Нєдєлі" та людей з його кола оточення працівники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції здійснили серію обшуків. За їх результатами кілька об’єктів нерухомості, автівки, гроші та речі, до яких нібито має стосунок "злодій в законі" і члени його родини, було визнано речовими доказами.

Надалі ці активи, зокрема, будинок в селі Вишеньки Бориспільського району Київської області, записаний на Уляну Недзельську, планували передати в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА). Однак за кілька діб до ухвалення відповідного судового рішення колишня дружина "Нєдєлі" переоформила нерухомість на його спільного з екс-чоловіком знайомого. При цьому, адвокати жінки посилалися на те, що відповідне майно Уляна Дмитрівна здобула вже не перебуваючи в шлюбі з "Львівським".

У свою чергу, в ГСУ Нацполіції не виключають, що ці активи можуть бути спільною сумісною власністю колишнього подружжя, а угода з його відчуження укладалася "з метою приховування вказаного речового доказу від забезпечення конфіскації майна". Через це силовики звернулися з клопотанням про накладення арешту та передачу АРМА будинку у Вишеньках, яке 11 грудня 2020 року погодив слідчий суддя Печерського районного суду Києва Олег Білоцерківець.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте