Офіс протидії рейдерству захопили тітушки кримінального авторитета Володимира «поца» Мікуленка

02 февраля 2021 г., 23:46:00   918   0

Офіс протидії рейдерству захопили тітушки кримінального авторитета Володимира «поца» Мікуленка

Сьогодні понад три десятки молодиків в спортивному одязі окупували Офіс протидії рейдерству під час розгляду колегією питання про захоплення бандою Володимира Мікуленка 50 гектарів землі у Київській області, передає "Персона".



Фото з матеріалів справи


Молодики поводили себе зухвало, ігнорували зауваження охорони. Журналістам не змогли пояснити, чому перебувають у будівлі Міністерства юстиції України.


Справа в тому, що ТОВ БМК «Білдінг» більше десяти років мало у своїй власності земельні ділянки під Києвом.


В кінці жовтня 2020 року власникам БМК стало відомо про те, що колишній директор Мікулинко здійснив розтрату активів, а саме самовільно продав двадцять земельних ділянок компанії.



«Ми не уявляли, що в сучасній Україні хтось за пару днів може у будівельної компанії вкрасти 50 гектарів землі!», – прокоментував один з представників постраждалої сторони.


Володимир Мікуленко підробив протокол зборів власників, за допомогою якого змінив статут та сам себе уповноважив купувати і продавати будь-що від імені компанії. Потім, без дозволу фактичних власників та інвесторів, продав землю новоутвореному ТОВ «Прозріння».




Фото з матеріалів справи


Власниками ТОВ «Прозрінння» виявилися двоє безробітних: Штанько Ігор Олексійович та Рахлінський Володимир Едуардович. На засідання колегії Офісу протидії рейдерству вони не прийшли.


Власники БМК звернулися до правоохоронних органів за фактом розтрати майна компанії. Вже порушено кримінальне провадження та проводяться слідчі дії.



Разом з тим, обурені співробітники БМК «Білдінг» вийшли на акцію з вимогами покарати банду кримінального авторитета Мікуленка та повернути їм робочі місця.

Полный текст материала с ФОТО и ВИДЕО читайте на нашем сайте.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте