В Україні можуть посилити покарання за злочини проти дітей після скандалу зі стоматологом

17 февраля 2021 г., 20:21:00   947   0

В Україні можуть посилити покарання за злочини проти дітей після скандалу зі стоматологом

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова виступила за посилення кримінальної відповідальності за злочини проти дітей після скандалу довкола стоматолога з Рівного.

Про це вона заявила під час засідання комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності.

«Що стосується дитячого насильства — це питання у мене так само номер один, зокрема, щодо ратифікації Стамбульської конвенції. Треба цим займатися, і, мабуть, дійсно треба приймати зміни в Кримінальний кодекс, і може, навіть, я прийду з цим. Нам треба посилювати кримінальну відповідальність за злочини проти дітей», — сказала Венедіктова.

Нагадаємо, минулого тижня в соцмережах поширили кілька відео, на яких 29-річна лікар-стоматолог Інна Кравчук з Рівного била дітей і погрожувала їм під час лікування. В одному з відео жінка погрожує маленькій дівчинці стоматологічним приладом, а потім пробує її душити. На іншому відео стоматолог разом з помічницею силою вдалося посадити хлопчика в крісло, проте лікування зубів супроводжувалося побиттям.

Після оприлюднення резонансних відео до поліції звернулося кілька батьків. Вони заявили, що їхні малолітні діти отримали тілесні ушкодження та психологічні травми під час лікування зубів у її стоматологічному кабінеті в 2020 році.

Поліція відкрила п’ять кримінальних проваджень.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте