Прокуратура округу Манхеттен цікавиться нерухомістю Трампа і вимагає дані про його податки

21 февраля 2021 г., 13:13:00   1161   0

Прокуратура округу Манхеттен цікавиться нерухомістю Трампа і вимагає дані про його податки

Прокуратура округу Манхеттен зобов’язала податкове агентство міста Нью-Йорк надати інформацію про компанію та податки Дональда Трампа.

Прокуратура досліджує – завищувала чи штучно компанія Трампа вартість своїх активів у сфері нерухомості для отримання більш вигідних умов по кредитах, і занижувала вона їх – для тих же об’єктів нерухомості – з метою зменшення оподатковуваної бази.

Про це повідомляє “Голос Америки”. 

Активи Трампа в Нью-Йорку включають «Вежу Трампа» і «Плазу Трампа».

Раніше прокуратура зажадала надання інформації про кредити, виданих для фінансування операцій Трампа в області нерухомості, як мінімум, у двох кредиторів – Deutsche Bank і Ladder Capital Finance.

Це єдине кримінальне розслідування відносно бізнесу Дональда Трампа в сфері нерухомості. Прокуратура штату Нью-Йорк проводить незалежне розслідування, перевіряючи, чи не завищувала компанія Трампа вартість своїх активів.

Відзначається, що повістка є останнім свідченням того, що окружний прокурор Манхеттена Сайрус Венс-молодший вивчає вартість деяких комерційних об’єктів в податкових деклараціях і кредитних документах Трампа.

Документи податкового органу повинні допомогти слідчим визначити, чи не завищував бізнес Трампа вартість свого майна для забезпечення пільгових умов по кредитах і чи не занижений цей же показник для зменшення податкових відрахувань.

Судова повістка, ймовірно, змусить агентство надати докладні звіти про доходи і видатки, які компанія Трампа Trump Organization подала в межах зусиль з ймовірного зниження податкових відрахувань на деякі зі своїх комерційних об’єктів, пишуть журналісти, посилаючись на власні джерела.

Повістки також були видані як мінімум двом кредиторам, які допомагали фінансувати активи Трампа в сфері нерухомості, Deutsche Bank AG і Ladder Capital Finance LLC.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте