Довибори у Раду: ЦВК зареєструвала кандидатами Вірастюка та ще дев’ятьох осіб

23 февраля 2021 г., 23:00:00   1481   0

Довибори у Раду: ЦВК зареєструвала кандидатами Вірастюка та ще дев’ятьох осіб

Центральна виборча комісія на засіданні у вівторок, 23 лютого, зареєструвала 10 кандидатів, зокрема, Василя Вірастюка від партії “Слуга народу”, у народні депутати України на проміжних виборах до Верховної Ради 28 березня 2021 року на двох округах. Загалом зареєстровано вже 19 кандидатів.

Про це повідомили у пресслужбі ЦВК.

“Сьогодні, 23 лютого, ЦВК зареєструвала 10 кандидатів у народні депутати України на проміжних виборах народних депутатів України 28 березня 2021 року”, – йдеться у повідомленні. 

За даними ЦВК, в одномандатному виборчому окрузі № 50 (Донецька область) зареєстровано Іштвана Добшу від “КМКС” Партії угорців України, Людмилу Дорошенко від політичної партії “Майбутнє країни”, а також Олександра Груздєва, Сергія Звагольського, Богдана Мироненка, Олександра Тамбулатова, Юрія Третяка як самовисуванців.

В одномандатному виборчому окрузі № 87 (Івано-Франківська область) зареєстровано Василя Вірастюка від політичної партії “Слуга народу”, Юрія Голінея від політичної партії “Всеукраїнське об’єднання “Платформа громад”, Йосипа Резеша від “КМКС” Партії угорців України.

Окрім того, Комісія відмовила Артему Кірсанову в реєстрації кандидатом у народні депутати України від політичної партії “Оберіг” в одномандатному виборчому окрузі № 50. Основна підстава відмови – не внесення грошової застави у визначеному законом розмірі. Окрім того, були інші порушення, на які Комісія звернула увагу у своєму рішенні.

Також ЦВК відмовила Олександру Дорошенку в реєстрації кандидатом у народні депутати України від політичної партії “Майбутнє країни” в ОВО № 87. Рішення прийняте у звʼязку з недотриманням ним вимог законодавства щодо проживання в Україні протягом останніх п’яти років на день проведення виборів.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
20 мая 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте