На Lexus и в съемной квартире от СБУ: что известно о семье главного налоговика в Черниговской области

06 марта 2021 г., 23:07:00   1604   0

На Lexus и в съемной квартире от СБУ: что известно о семье главного налоговика в Черниговской области

Сегодня поговорим о ГУ ГНС в Черниговской области, которую возглавляет некая Людмила Слотюк.

Председатель Государственной налоговой администрации Украины Алексей Любченко назначил ее руководителем области еще в июле 2020 года, а до этого она возглавляла один из районов Киева. 

Ее официальная биография выглядит следующим образом:

  • «02.2006-08.2009 — державний податковий інспектор, старший державний податковий інспектор, начальник відділу обліку та звітності Сакської ОДПІ в АР Крим;

  • 08.2009-02.2012 — заступник начальника Сакської ОДПІ в АР Крим;

  • 02.2012-07.2013 — завідувач сектору взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю Сакської ОДПІ АР Крим ДПС, головний державний податковий інспектор відділу оподаткування фізичних осіб Сакської ОДПІ АР Крим ДПС;

  • 07.2013-06.2015 — заступник начальника Сакської ОДПІ Головного управління Міндоходів в АР Крим;

  • 06.2015-05.2016 — заступник начальника ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві;

  • 05.2016-07.2018 — заступник начальника Державної податкової інспекції у Подільському районі Головного управління ДФС у м. Києві;

  • 07.2018-09.2019 — начальник Державної податкової інспекції у Подільському районі Головного управління ДФС у м. Києв;

  • 09.2019-07.2020 — начальник Державної податкової інспекції у Подільському районі Головного управління ДПС у м. Києві;

  • 07.2020 по т.ч. — начальник Головного управління ДПС у Чернігівській області».

Свою карьеру налоговика Слотюк начинала в Крыму:

«Я починала з посади простого інспектора у 2006 році, у відділі обліку та звітності Сакської податкової інспекції у Криму, потім працювала старшим, головним інспектором, доводилось приходити до фізичних осіб, роздавати особисто податкові повідомлення з плати за землю, пояснювати, запрошувати до податкової для з’ясування якихось розбіжностей. Далі — вище по службовій драбині, вивчаючи усі деталі на кожній сходинці», — заявляла Слотюк в одном из интервью.

Она поведала историю о том, как ей было сложно подниматься к налоговым вершинам, и что она долгое время жила в однокомнатной муниципальной квартире, а после — в 3-х комнатной, где очень долго делали ремонт, по всей видимости, из-за сложных финансовых условий. После печальных событий в Крыму налоговый работник переехала в Киев, где в конечном итоге возглавила Подольский район Киева.

«Мене дуже засмучує те, що відбулося у Криму. Особисто для мене все було чітко зрозуміло. Я, як державний службовець, відмовилася від російського громадянства і переїхала до Києва. На родинному житті ці події відобразились тим, що саме у Криму відбувалось становлення нашої сім’ї. Ми з чоловіком одружилися ще у 1998 році і, як усі молоді родини стикнулися з побутовими труднощами. Як то кажуть «ковтнули романтики», коли столом нам слугував ящик, а коробка від телевізора була нашою шафою. З великою радістю отримали службове житло, спочатку муніципальну однокімнатну квартиру, потім трикімнатну, дуже довго робили у ній ремонт, і коли в’їхали та прожили там біля року — відбулась анексія Криму», — пожаловалась Слотюк.

Но уже в Киеве во время начала пандемии, как сообщил один из телеграмм-каналов, многие сотрудники очень негативно отзывались о своем руководителе:

«На цьому тижні, керівник Подільської ДПІ, Слотюк Людмила Михайлівна повідомила своїм працівникам, що усі починають ходити на роботу! Будь-яких відпусток жодний працівник не отримує, не по графіку, не за власний рахунок! У разі, якщо хтось піде на лікарняний, то жодної премії на протязі 6 місяців ці працівники не отримують! Їй потрібно, щоб усі працівники були на роботі! Ситуація з транспортом, карантином, можливістю добратись на роботу, Її не цікавить! не подобається, пишіть заяву на звільнення!»

Такой вот подход к людям.

Изучим имущественное состояние Слотюк и ее супруга за 2019 год:

  • квартира в Саках (АК Крым) на 71 м.кв., полученная в собственность в 2008 году супругами;

  • два земельных участка в Крыму (на 800 м.кв. и 30 м.кв.);

  • квартира в Киеве на 33 м.кв., которая принадлежит СБУ и используется Слотюк с 2016 года;

  • автомобиль Lexus NX200T (2015 г.в.), купленный супругом Сергеем Слотюк за 825 тыс гривен.

В 2019 году Людмила Слотюк получила доход на общую сумму 277 тыс. гривен:

  • 193 тыс. гривен — зарплата от ГУ ГФС Киева;

  • 84 тыс. гривен — зарплата от ГУ ГНС Киева.

Муж налогового работника заработал 312 тыс. гривен, которые ему выплатило СБУ в виде зарплаты.   

Никаких сбережений семья Слотюк не заявила, но при этом супруг смог купить автомобиль премиум-класса, по цене которого можно купить небольшую квартиру на окраине Киева.

Хотя теперь, судя по всему, семейству уже нужна квартира в Чернигове. Какую недвижимость семейство Слотюк задекларирует в этом городе, узнаем уже в этом году, когда руководитель местной ГНС подаст декларацию за 2020 год.

dubinsky.ua

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте