Російський солдат похвалився вбивствами українців (фото 18+)

23 июня 2015 г., 09:49:00   1046   0

Російський солдат похвалився вбивствами українців (фото 18+)

Нелюд ще й додумався виставити фото своїх звірств у соцмережі.

Блогери-розслідувачі сайту InformNapalm разом з центром “Миротворець” вирахували на Донбасі російського військового злочинця, військовослужбовця 28-ї мотострілецької бригади ЗС Росії Дмитра Сімончіка з Єкатеринбурга. 

Як пише блогер Іраклій Комахідзе на своїй сторінці у Facebook, завдяки OSINT-розвідці вдалося з’ясувати, що Сімончік воював на Донбасі влітку-восени 2014 року, інформують Патріоти України. “Слід зазначити, що росіяни “стежать” за “Миротворцем” постійно, тому зреагували оперативно, до теперішнього часу фотографії представлених скріншотів зі сторінки Д. Сімончіка видалені, а сторіночка відредагована. Але й цієї інформації цілком достатньо для додання кваліфікації”, – зазначив Комахідзе.

На своїй сторінці в соцмережі Вконтакте військовослужбовець розміщував фотографії з Донбасу, на деяких з них були навіть зафіксовані і звірства терористів і російських військових. Під однією з фотографій, на якій зображений убитий боєць АТО, Сімончік залишив коментар: “Особисто завалив цього “свідомого”.

Про те, що підрозділи 28-я МСБр (в / ч 61423, дислокація м. Єкатеринбург, Центральний військовий округ) неодноразово були помічені в контексті “українських відряджень”,було багато написано вже раніше.

вбиввбив2вбив3вбив4Російський найманець Сімончік любить вихвалятися убивствами українських солдат. Фото: соцмережі

http://patrioty.org.ua

 
Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте