За сумську кобилу вжарили "Жабу" з оточення злодія в законі "Льори"

24 марта 2021 г., 22:20:00   1150   0

За сумську кобилу вжарили "Жабу

У середу, 24 березня 2021 року, Ковпаківський районний суд міста Суми ухвалив взяти під варту з альтернативої звільнення на свободу під заставу в розмірі 182 тис. грн. 64-річного кримінального авторитета Сергія Семенченка на прізвисько "Жаба", якого підозрюють у поширенні злочинного впливу (ч.1 ст.255-1 КК України) та примушуванні до виконання цивільно-правових зобов’язань (ч.2 ст.355 КК України).

Про це повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info та підтверджується офіційними повідомленнями Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції і Сумської обласної прокуратури.

Згідно звітів правоохоронців, 23 березня 2021 року "Жабі" було висунуто підозру в кримінально-гумористичній історії, за мотивами якої на початку лютого у ДСР хизувалися першим за часів незалежної України вироком, винесеним за нормами так званого "антизлодійського закону".

Як раніше зазначалося на сторінках Dетектив-Info, йдеться про сагу навколо спроб 65-річного пенсіонера з Сум Миколи Островерхова обмінятися кобилами з Людмилою Бізяєвою. Влітку минулого року після отримання нового коня, Островерхов почав домагатися анулювання угоди та повернення сплачених грошей, оскільки нова кобила не їздить в повозці. Але оскільки Бізяєва катерично відмовлялася здійснювати "зворотній чейндж", пенсіонер звернувся по допомогу у вирішенні питання до свого знайомого кримінального авторитета.

За ці дії Миколу Островерхова було засуджено до 3 років позбавлення волі з випробувальним терміном строком на 12 місяців. Достойником, до якого звертався пенсіонер у "конячому питанні", що надалі буцімто телефонував Бізяєвій та погрожував жінці, слідство вважає Сергія Семенченка. Його епізод було виокремлено зі справи та напередодні - оголошено про підозру за нормами "антизлодійського закону".

Додамо, що 64-річного авторитета "Жабу", який має за плечима три судимості, отриманих за часів так званої "епохи застою" СРСР (перший умовний термін за скоєння крадіжки Семенченку відміряв Сумський суд в далекому 1973 році, згодом Сергій Володимирович відбував реальне покарання у колоніях посиленого та суворого режимів за інші звитяги), вважають людиною з близького оточення 66-річного так званого "злодія в законі" Сергія Лисенко на прізвисько "Льора Сумськой".

(Сергій Лисенко)

detective-info

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте