У Кишиневі священник Московського Патріархату прогнав вірян у масках із храму

29 марта 2021 г., 21:35:00   746   0

У Кишиневі священник Московського Патріархату прогнав вірян у масках із храму

У кишинівському храмі Пресвятої Богородиці (в юрисдикції Московського Патріархату) стався скандал.

Священник повиганяв з храму віруючих в масках. Про це повідомляє Церкваріум з посиланням на видання Рublika. Журналісти підтвердили: на літургії – десятки присутніх ( тому числі дітей), і всі без масок. Священник наголосив, що вони не вірять в коронавірус, а хворіють лише безбожники.

Поліція не стала особливо соромитись та подала на священника скаргу. Священник Теодор Олерашу сказав жінці, яка прийшла на службу в масці, що в святих місцях не носять масок і вигнав її. Журналісти намагалися взяти коментар у священника, але їх не пустили до церкви. У якийсь момент співробітник церкви зачинив двері святині зсередини, і близько години ніхто не зайшов і не покинув храму.

На виході деякі люди сказали, що відмовляються носити маску, тому що не бояться вірусу. А жінка, яку вигнав з церкви священник, тому що вона була в масці, розповіла, як це було. “Він почав досить гучним голосом кричати, що в церкві є Святий Дух, і якщо я не довіряю, то чому я прийшла, змушував прямо зараз піти”, – розповіла жителька столиці Джорджта Катрінеску. Священник заперечує звинувачення.

Для документування справи на місце події приїхала поліція. “Вони будуть піддані санкціям. Епідемічні заходи не дотримуються, на вході є люди без маски, без термометрії”, – розповів поліцейський Олег Ніініку.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте