У Франції розширюють карантин на всю країну

31 марта 2021 г., 23:24:00   892   0

У Франції розширюють карантин на всю країну

У Франції розширюють карантинні обмеження, які були введені в 19 регіонах, на всю країну. Вони почнуть діяти з суботи, 3 квітня.

Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, передає Le Figaro.

“Обмеження, які вже діють в 19 департаментах, будуть поширюватися на всю територію Франції з цієї суботи на чотири тижні”, – сказав Макрон.

За його словами, влада посилить контроль громадського порядку, щоб не допустити незаконних масових зібрань у період дії обмежень в рамках боротьби з поширенням інфекції.

“Ми не дозволимо окремим особистостям зруйнувати спільні здобутки. Контроль і санкції будуть посилені, щоб обмежити зборів та вживання алкоголю”, – зазначив Макрон.

Зокрема, будуть закриті магазини, які не належать до списку першочергових. Обмежені пересування з регіону в регіон.

Також будуть закритими кафе, ресторани, бари, культурні установи – музеї, театри, кінотеатри.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зв’язку з ускладненням епідеміологічної ситуації з регіону Іль-де-Франс, почалася евакуація хворих COVID-19 в інші департаменти країни. В Бордо евакуйовані кілька десятків пацієнтів.

Крім того, раніше Франція заявила про готовність ввести нові обмеження на прикордонних з Німеччиною територіях через COVID-19. Уряд Еммануеля Макрона намагається стримати сплеск різновидів коронавірусу у французькому регіоні Мозель.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте