"Права рука" злодія в законі "Шишкана" вимагає від міграційників Одеси третину мільйона за моральну шкоду

20 мая 2021 г., 23:05:00   951   0

"Права рука

45-річний уродженець міста Раменське Московської області, громадянин РФ Єгор Єсін - російський авторитетний бізнесмен та один із найближчих соратників так званого "злодія в законі" Олега Шишканова на прізвисько "Шишкан", домагається відшкодування моральної шкоди від представників Державної міграційної служби України в Одеській області.

Відомості про це містяться в матеріалах судового реєстру.

З них випливає, що на початку квітня 2021 року представник Єсіна звернувся із позовною заявою до Приморського райсуду Південної Пальміри. Нібито спричинені йому душевні муки діями/бездіяльністю міграційників достойник оцінив у 350 тис. грн.

Служитель Феміди Христина Кріль відкрила провадження в справі. Згідно відомостям порталу "Судова влада", наступне засідання у резонансній історії заплановано 9 червня 2021 року.

Раніше на сторінках Dетектив-Info зазначалося, що наказом Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області від 16 лютого 2021 року Єсіну було відмовлено в оформленні документів для вирішення питання щодо визнання біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту.

На територію нашої держави цей поплічник Олега Шишканова, що за поданням правоохоронців РФ був оголошений у міжнародний розшук за обвинуваченнями у причетності до вбивства учасниками злочинної організації "Шишкана" в 2012 році депутата Раменського району Підмосков’я Тетяни Сидорової та трьох її родичів (ч.1 ст.210, п.п. "а", "ж" ч.2 ст.105 КК Російської Федерації), прибув у листопаді 2019 року. Тоді Єсін з використанням фальшивого паспорту на ім’я громадянина Молдови Дениса Єпурі прилетів зі Стамбула до Одеси, де за хабар у розмірі 3,5 тис. дол. намагався здійснити безперешкодне потрапляння на територію України.

Наразі в Малиновському районному суді Одеси триває розгляд обвинувачень стосовно Єсіна в спробі підкупу вітчизняних можновладців (ч.3 ст.369 КК України).

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте