Київ отримає новий пакет Цілей партнерства з НАТО

29 мая 2021 г., 16:14:00   938   0

Київ отримає новий пакет Цілей партнерства з НАТО


Оновлений пакет Цілей партнерства для України містить завдання і заходи на період до 2025 року.


Як повідомило Міноборони, наша країна першою серед країн-партнерів НАТО отримає оновлений пакет Цілей партнерства Україна - НАТО, інформує UAINFO.org.


Зазначено, що напередодні відбулося засідання Комітету з партнерства та колективної безпеки НАТО в форматі Процесу планування та оцінки сил з Україною.


Читайте також: Огризко: Психологічно на Заході для себе вже зробили висновок, що Україна буде частиною цивілізованого світу


Помічник генерального секретаря НАТО з операцій Джон Манза відзначив прогрес України у реформуванні сектору безпеки та оборони у виконанні Цілей партнерства попереднього періоду.


"Ми продовжимо надавати допомогу Україні у здійсненні необхідних реформ і розвитку можливостей сил безпеки та оборони", - сказав він.


Читайте також: "Залізний купол" Україні не по кишені, вихід – оновлення авіації, – військові експерти


Оновлений пакет Цілей партнерства для України містить завдання і заходи на період до 2025 року. У ньому також наведено сили і засоби, які Україна готує для участі у програмі "Партнерство заради миру?, операціях та місіях Альянсу. Цілі партнерства підтримують інші завдання з реформування сектору оборони й безпеки, насамперед — проєкти та заходи оборонної реформи.


"Делегації України та Альянсу підтримали запропонований документ і домовилися перейти до наступного етапу його узгодження і направлення на розгляд Північноатлантичної ради", - повідомили в Міноборони.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram



 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте