Татаров и Ермак должны сидеть в тюрьме, а не в ОП

02 июня 2021 г., 22:42:00   1123   0

Татаров и Ермак должны сидеть в тюрьме, а не в ОП

Мы очень, ну очень любим драться с чертями (укр.)…  В этом признается в Фейсбуке рух «Демократична Сокира».

Наприклад, на минулому тижні ми пішли війною на Єрмака і перші кулі вже полетіли у бій. Та щоб перемогти, потрібно знищити все кодло, яке сидить на Банковій.

Представляємо вам Олега Татарова — юрист, підполковник міліції, чиновник, заступник голови Офісу Президента. Це про нього Володимир Зеленський на останній прес-конференції заявив: «Я вважаю, що Олег Татаров — професійна людина».

Давайте поміркуємо разом: де саме Зеленський міг побачити професійність Татарова?

Можливо, у 2013 році, під час Майдану. Тоді Татаров був вірним працівником МВС Захарченка. І ще розповідав, що міліція не стріляла в майданівців. Це самі майданівці стріляли один одному в потилиці. Професійно ж?

Мабуть, Зеленський побачив професіоналізм Татарова, коли той захищав Портнова та Новинського в судах. Хороший юрист, достойні клієнти. Професійно ж?

Чи, може, у той момент, коли Татаров отримав підозру за допомогу в розкраданні 81 мільйона гривень на будівництві житла нацгвардійцям, Володимир Зеленський ляснув себе по лобі і промовив: «До мене дійшло, Татаров — професіонал!».

Хтозна… Правду знайти важко, особливо, якщо президент не лише комік, а ще й боягуз. Але нехай розбирається сам із своєю совістю.

Ми вже оголосили війну Єрмаку, і зараз є можливість жахнути ще і його заступника. Заходьте та підтримайте петицію, яка вже зібрала 13 тисяч підписів. Місце Татарова на нарах, а не в Офісі Президента — https://is.gd/WKGANS.

***

На прошлой неделе «Демократична Сокира» опубликовала также резкий и справедливый текст относительно Ермака (ниже приведен полностью).

Возможно, это изображение (1 человек)

Ми вас попереджали, що Єрмак це російський шпигун? Попереджали. І не раз.

Місяць тому Єрмак і Зеленський захопили Нафтогаз. Новий керівник НАКу Вітренко прибирає з команди Вадима Гламаздіна. Він був тим, хто відповідає за лобіювання санкції проти Північного потоку-2. Компанію лобістів в США, яка займалася всією організаційною роботою — теж прибирають.

Це ПЕРШЕ, що зробив Вітренко на посаді голови правління Нафтогазу.

Україна не тільки демонстративно плюнула в обличчя західним партнерам знищивши реформу корпоративного управління, вона ще й завзято почала займатися демонтажем системи яка успішно домоглася санкцій проти російського Північного потоку.

Паралельно, німецькі лобісти (яких значно більше, ніж наших) сидять в адміністрації Байдена і переконують американців, що не варто зважати на Україну, не варто через неї псувати стосунки з нами, німцями, бо де ми, а де Україна».

Під час візиту глави держдепу Блінкена в Україну, президенту Зеленському ЧІТКО ДАЛИ ЗРОЗУМІТИ, що західні партнери не збираються жертвувати гроші своїх платників податків, щоб Зе-команда заробляла Коломойському, Фірташу, Ахметову і Єрмаку мільярди. Або проводите реформи, або лишаєтесь без підтримки.

Відповідь Зеленського ви могли чути на пресконференції — Єрмак не краде, Татаров — красень, вирішувати як управляти нашими державними підприємствами ми будемо самі, а захід нам не указ.

Кожне слово в політиці має значення. Не треба думати, ніби в США ніхто не дивився пресконференцію Зеленського. Вони все розуміють. Якщо Зеленський каже, що нам до одного місця, за що там переживає захід, то й результат буде закономірним. А результат такий, що адміністрація президента Байдена відмовилася продовжувати санкції проти компаній, що будують Північний потік-2.

Я хочу, щоб ви знали, що в цьому винен Зеленський та його Єрмак. Я хочу, щоб ви знали, що через цих двох дурнів Росія отримала серйозну перемогу в цій гібридній війні. Я не раз говорив, що Єрмак і Нафтогаз ЦЕ НЕ ПРО ГРОШІ (хоча звичайно вони теж важливі). Мета Єрмака інша — посварити Україну і Захід. Бо без західної підтримки нам буде важко.

У будь-якій війні важко без підтримки. І наша війна проти Єрмака не виняток. Тиждень тому Демократична Сокира оголосила її на Західному Сеймі у Львові. І другого шансу у нас не буде. Або ми переможемо Єрмака, або ми втратимо Україну.

Війна — це завжди ресурси. Допомогти нам гривнею можна тут — https://bit.ly/2H8GnVA

Mark Savchuk, голова РГК НАБУ.

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте