Дружині волинського "ковбасника" відкрили матеріали справи про ДТП, де загинув мотоцикліст

14 июня 2021 г., 22:48:00   1408   0

Дружині волинського "ковбасника

Слідчі Головного слідчого управлінням Нацполіції за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора завершили досудове слідство щодо 56-річної мешканки Луцька Неоніли Хорошенко, якій інкримінується порушення правил безпеки дорожнього руху під час керування транспортним засобом, що спричинило смерть (ч.2 ст.286 КК України).

Про це повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info та підтверджується офіційним повідомленням правоохоронців.

Згідно із ними, наразі на виконання вимог ст.290 КПК України відкрито матеріали кримінального провадження для ознайомлення стороні Неоніли Михайлівни, що є співзасновницею відомого на Волині приватного підприємства "ТМ "Хороший смак", а її чоловіка позаочі називають "ковбасником".

Як раніше зазначалося на сторінках Dетектив-Info, претензії силовиків до бізнес-леді стосуються подій 15 травня 2017 року. Тоді на перехресті Львівської вулиці та Гіркої Полонки в Луцьку жінка, що перебувала за кермом кросовера Toyota Rav-4, допустила зіткнення з мотоциклом Suzuki GSX-R600 Романа Кушніра. Постфактум аварії мотоцикліст отримав серйозні травми, а згодом - помер у реанімації лікарні.

Зауважимо, що відпочатку слідством у гічній історії опікувались волинські правоохоронці, з-під пера яких принаймні двічі виходили постанови про закриття справи про ДТП з летальним результатом "у з’вязку із відсутністю складу кримінального правопорушення" (п.2 ч.1 ст.284 КПК України). Надалі ці рішення було скасовано, а справою почало займатися ГСУ Нацполіції. Навесні 2021 року тут дійшли висновків про наявність доказів для оголошення підозри пані Хорошенко, яку за рішенням суду було поміщено під цілодобовий домашній арешт.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте