Злодія в законі "Принца" звільнили від відповідальності за зберігання кокаїну

14 июня 2021 г., 22:46:00   872   0

Злодія в законі "Принца

Орджонікідзевський районний суд міста Запоріжжя закрив кримінальне провадження та звільнив від відповідальності в частині, що стосується епізоду з незаконним зберіганням наркотиків (ч.2 ст.309 КК України), 50-річного уродженця міста Тбілісі, позбавленого українського громадянства Паату Чхартішвілі, який відомий в статусі так званого "злодія в законі" на прізвисько "Принц". Відповідне рішення, оприлюднене у відкритій частині судового реєстру 10 червня 2021 року, ухвалив служитель Феміди Андрій Воробйов.

З його тексту випливає, що на закритті цього епізоду справи у зв’язку із закінченням строків давності притягнення до відповідальності, наполягав адвокат кримінального генерала Вадим Кравцов. Сам "Принц", так само як і прокурор Тарас Драч, у судовому засіданні не заперечували з цього приводу.

Вислухавши позиції сторін, суддя Воробйов дійшов висновку про наявність підстав для закриття кримінального провадження щодо зберігання 0,16 г кокаїну, який був вилучений у кармані куртки Чхартішвілі під час обшуку 26 грудня 2013 року. Служитель Феміди обгрунтував своє рішення тим, що з часу вчинення обвинуваченим правопорушення, яке відповідно до ст.12 КК України віднесено до не тяжкого злочину, минуло більше 5 років.

За таких обставин суд ухвалив задовольнити клопотання про звільнення "Принца" від відповідальності в частині інкримінованих йому претензій щодо зберігання наркотиків.

Одночасно із цим у палаці правосуддя постановили продовжити розгляд справи за іншим епізодом обвинувачень на адресу арештованого наприкінці травня поточного року Чхартішвілі (з деталями перебігу цієї історії можна ознайомитися в матеріалі Dетектив-Info), якому наразі інкримінується виключно незаконне зберігання пістолета та набоїв (ч.1 ст.263 КК України), що були виявлені під час його затримання наприкінці грудня 2013 року.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте